Home Over Ons
Over Ons PDF Afdrukken E-mailadres
Verwijzingscodefulltilt.nl poker affiliate is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Full Tilt Poker codes en promoties. Richten op een specifiek poker room maakt plaats voor een gerichte service voor een zeer kwalitatieve klantenkring. Deze website trekt de juiste soort van site bezoekers en de site krijgen bezoekers de exacte aard van de informatie die ze zoeken.

Wij, het team achter verwijzingscodefulltilt.nl, zijn een groep van gepassioneerde poker spelers die helemaal gek op Full Tilt Poker. Wij streven ernaar om spelers te helpen zoveel mogelijk uit te spelen bij Full Tilt Poker te krijgen. Met de presentatie van onze klanten de beste aanbiedingen voor de genoemde poker room, voelen we dat we precies dat bereiken.
 
 
Sexspeeltjes
Discrete levering. 2500 speeltjes in voorraad.
www.sexspeeltjesshop.com

Nieuws

Full Tilt Online Poker Serie XVI Vanaf 23 04


Vanaf volgende Vrijdag 23.04 u zal kunnen spelen in de Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) XVI. Dit jaar zijn er gaan worden dertig manifestaties aanbieden van een totaal van 18 miljoen dollar gegarandeerd dollar. Elk evenement zal worden gehost door een Full Tilt Poker pro en u in staat zullen zijn om uit te kiezen shootouts, Turbo en Super Turbo, Knockouts en nog veel meer. Er is ook gaan dollars een twee dagen durende evenement 2 dollar, dat zal bieden een gegarandeerde prijzenpot van miljoen euro. De FTOPS Main Event heeft een prijzenpot van $ 3 miljoen dollar, maar de buyins hoog kunnen uitvallen voor sommige spelers dus zorg ervoor dat naar Challenge spelen in de FTOPS XVI Satellite voor een kans op gebeurtenis buyins en toernooi dollar. Als je de finale tafel in ieder geval van de FTOPS krijg je een FTOPS jackey. Degenen die een evenement te winnen Poker zal een jas te krijgen, plus een gouden FTOPS trui en natuurlijk de gouden trui avatar bij Full Tilt. Er gaat ook om een FTOPS XVI Leaderboard en de speler die eindigt bij het Terug naar boven, wint een aangepaste Full Tilt Poker avatar en een prijzenpakket dat toegang omvat voor elke gebeurtenis in het FTOPS XVII behalve de twee dagen durende evenement. In aanvulling op de FTOPS kunt u deelnemen aan de Mini FTOPS, die start in mei, waar u kunt spelen dezelfde gebeurtenissen, maar op een tiende van de normale buyin. Er komt gegund meer dan $ 7 miljoen dollar tijdens de Mini FTOPS.