Home Servicebepalingen
Servicebepalingen PDF Afdrukken E-mailadres
Www.fulltiltpokerreferralcodes.biz Deze website is eigendom van en geëxploiteerd door een zakelijke eenheid hieronder te noemen "de onderneming" genoemd. Alle [bonus codes] en diensten voorgesteld op deze website zijn onderworpen aan deze voorwaarden. Door het gebruik van deze website kunt u het eens te worden gebonden door deze voorwaarden.

PRIVACY
Klik hier voor de privacy van de onderneming.

BESCHRIJVING VAN DE SITE
Op deze website van het bedrijf schenkt u met verwijzing codes voor Full Tilt poker. Het bedrijf is aangesloten bij Full Tilt Poker en is daarom die in het kader van deze poker room, voor zover de featured verwijzing codes. Als gevolg daarvan, het bedrijf wijst alle garanties voor de genoemde verwijzing codes die worden verstrekt op een derde partij basis. Het is uw verantwoordelijkheid om na te gaan de voorwaarden van Full Tilt Poker.

COPYRIGHT
Alle inhoud op deze website is beschermd door nationale en internationale auteursrechten. De Full Tilt Poker handelsmerk gebruikt op deze website is het eigendom van Full Tilt Poker. De specifieke samenstelling van de inhoud op deze website is volledig eigendom van het bedrijf.

VRIJWARING
U gaat ermee akkoord en het bedrijf te houden en een van haar filialen, functionarissen, directeuren, agenten en werknemers te vrijwaren van elke claim of eis die door een derde partij te wijten aan uw schending van deze Voorwaarden of enige voorwaarden bij verwijzing zijn opgenomen, of uw schending van enige wet of rechten van een derde partij.

GESCHILLEN
In het geval een proces of beroep wordt ingesteld door een partij met de juridische voorwaarden af te dwingen op grond van deze Voorwaarden, is overeengekomen dat indien het bedrijf de heersende partij, zoals bepaald door de uiteindelijke uitspraak van een bevoegde rechtbank, wordt het recht op terugvordering van haalbaar het honorarium van advocaten, honoraria van deskundigen, gerechtskosten en gerechtelijke kosten in aanvulling op een andere vergoeding die door rechter.
 
 
Sexspeeltjes
Discrete levering. 2500 speeltjes in voorraad.
www.sexspeeltjesshop.com

Nieuws

Full Tilt Online Poker Serie XVI Vanaf 23 04


Vanaf volgende Vrijdag 23.04 u zal kunnen spelen in de Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) XVI. Dit jaar zijn er gaan worden dertig manifestaties aanbieden van een totaal van 18 miljoen dollar gegarandeerd dollar. Elk evenement zal worden gehost door een Full Tilt Poker pro en u in staat zullen zijn om uit te kiezen shootouts, Turbo en Super Turbo, Knockouts en nog veel meer. Er is ook gaan dollars een twee dagen durende evenement 2 dollar, dat zal bieden een gegarandeerde prijzenpot van miljoen euro. De FTOPS Main Event heeft een prijzenpot van $ 3 miljoen dollar, maar de buyins hoog kunnen uitvallen voor sommige spelers dus zorg ervoor dat naar Challenge spelen in de FTOPS XVI Satellite voor een kans op gebeurtenis buyins en toernooi dollar. Als je de finale tafel in ieder geval van de FTOPS krijg je een FTOPS jackey. Degenen die een evenement te winnen Poker zal een jas te krijgen, plus een gouden FTOPS trui en natuurlijk de gouden trui avatar bij Full Tilt. Er gaat ook om een FTOPS XVI Leaderboard en de speler die eindigt bij het Terug naar boven, wint een aangepaste Full Tilt Poker avatar en een prijzenpakket dat toegang omvat voor elke gebeurtenis in het FTOPS XVII behalve de twee dagen durende evenement. In aanvulling op de FTOPS kunt u deelnemen aan de Mini FTOPS, die start in mei, waar u kunt spelen dezelfde gebeurtenissen, maar op een tiende van de normale buyin. Er komt gegund meer dan $ 7 miljoen dollar tijdens de Mini FTOPS.